Ostala oprema

Košarica  

Ni izdelkov

0,00 € Dostava
0,00 € Davek
0,00 € Cena skupaj

z DDV

Na blagajno

Obvestila:

Oznake

80g

Katalog

Dobavljivost v

Ostala oprema

76 izdelkov.
Ostala oprema

Podkategorije

 • Poštni nabiralniki

  Poštni nabiralniki različnih oblik

 • Blagajne

  Kovinske blagajne s ključem.

 • Omarice za ključe

  Priročne omarice za ključe.

 • Počivala za noge

  Počivala za noge

 • Podstavki za monitor

  Predstavljamo našo inovativno linijo stojal za monitorje, ki so zasnovana tako, da naredijo vaš delovni prostor učinkovitejši in brez nereda. Naša stojala so opremljena z vrsto funkcij, ki bodo povečale vašo produktivnost in naredile vaš delovni dan udobnejši.

   

  Naša stojala za monitorje so opremljena z brezžičnimi polnilnimi blazinicami, ki vam omogočajo polnjenje telefona ali drugih združljivih naprav brez vrvic ali kablov.

   

  Poleg brezžičnega polnjenja naša stojala vključujejo tudi USB Hube oz. vozlišča, ki vam omogočajo enostavno povezavo več naprav z računalnikom. Ta funkcija vam omogoča hkratni prenos podatkov in polnjenje vaših naprav, zaradi česar je odlična rešitev za živahno delovno okolje.

   

  Za tiste, ki prenosne računalnike uporabljajo kot primarno delovno napravo, smo zasnovali stojala, ki zagotavljajo udoben in ergonomski kot gledanja. Ta funkcija zmanjša obremenitev vratu in ramen, kar vam omogoča, da delate dlje časa brez nelagodja, hkrati pa prenosni računalnik ostaja hladnejši zaradi boljšega pretoka zraka.

   

  Na splošno so naša stojala za monitorje obvezna oprema vsakega sodobnega delovnega prostora. Z brezžičnim polnjenjem, vozlišči USB, stojali za prenosne računalnike in teleskopskimi stojali za prenosne računalnike so naši izdelki zasnovani tako, da izboljšajo vašo delovno izkušnjo in poskrbijo, da vaš delovni prostor ostane brez nereda. Izbirajte med številnimi slogi in velikostmi, da boste našli popolno prileganje vaši mizi.


Produktov na stran

Produktov na stran