Papir in papirni izdelki

Košarica  

Ni izdelkov

0,00 € Dostava
0,00 € Davek
0,00 € Cena skupaj

z DDV

Na blagajno

Obvestila:

Oznake

80g

Katalog

Papir in papirni izdelki

1322 izdelkov.
Papir in papirni izdelki

Papir – milimetrski je obvezen pripomoček pri tehničnem risanju

Papir je vsestranski in nepogrešljiv pripomoček na različnih področjih, ki ga lahko, odvisno od njegove vrste, uporabljamo za beleženje, ustvarjanje in celo za tiskanje fotografij. Kakovosten milimetrski papir je nepogrešljiv pripomoček pri tehničnem risanju, pri katerem uporabljamo...

Več

Podkategorije

 • Fotokopirni papir

  Fotokopirni papir A4 – na voljo beli in v pisanih barvah

  Fotokopirni papir A4 je primeren za fotokopiranje, lasersko ter in jet printanje in za vsakodnevno uporabo. Univerzalni fotokopirni papir se lahko uporablja za vse vrste tiskalnikov in printerjev, na voljo pa je v beli in drugih pisanih barvah, ki jih izberemo odvisno od namena uporabe. Visoko kakovostni fotokopirni papir ustreza vsem predpisanim standardom in je na voljo v sklopu z 250 ali 500 listi v zavitku. V spletni trgovini Biroteka.si lahko izbirate med raznovrstno ponudbo različnih oblik in barv papirja.

 • Samolepilne etikete, folije...

  Etikete za vse vrste tiskalnikov z odličnim oprijemom

  Etikete so nepogrešljiv pripomoček pri označevanju izdelkov, pa tudi pri naslavljanju pisemskih pošiljk, številčenju izdelkov in izpisu črtnih kod. Primerne so za tiskalnike in registratorje, na voljo pa so v različnih dimenzijah. V ponudbi spletne trgovine Biroteka.si najdete transparentne, samolepilne in sijajne etikete, pa tudi takšne, ki jih je mogoče odlepiti, vendar imajo kljub temu odličen oprijem. Izberite pravo in si olajšajte delo! Pri nas najdete pravo izbiro za čisto vsako aplikacijo.

 • Zvezki in bloki
 • Kocke, označevalci in podajalci
 • Obrazci
 • Kuverte
 • Faks role
 • Foto papir

  Foto papir za trajne spomine vaših doživetij

  Foto papir je kakovosten papir za tiskanje fotografij ali internetnih slik, ki je primeren za vse tipe uporabnikov in ima izjemno kakovost tiskanja. Z našim foto papirjem, ki je gladek in svetleč, boste lahko pretvorili vaše spomine na papir in jih pokazali tudi drugim. Nudimo vam kakovostne A4 foto papirje, ki so beljeni brez klora in tako izjemno prijazni do okolja, v paketu pa lahko izbirate število foto papirja. Spomini na vaše najljubše dogodke so izjemno pomembni in verjamemo, da jih želite deliti tudi z drugimi ali se spomniti na njih čez nekaj let, zato so kakovostni foto papirji za vse vrste tiskalnikov prava rešitev za vas. V kombinaciji s foto albumom je to lahko zelo osebno darilo.

 • Računski in termo trakovi

  Računski trakovi in termo role se uporabljajo na vseh vrstah blagajn, računskih strojev in POS terminalov. V naši ponudbi najdete vse standarnde dimenzije računskih trakov in termo rol.

 • Papir za ploter v roli

  Papir za ploter v roli se uporablja za velikoformatne tiskalnike/risalnike oz. tako imenovane ploter tiskalnike. Papirji ploter obstajajo v več različnih širinah in navitjih ter gramaturah. 


Produktov na stran

Produktov na stran