Avery Zweckform

Košarica  

Ni izdelkov

0,00 € Dostava
0,00 € Davek
0,00 € Cena skupaj

z DDV

Na blagajno

Obvestila:

Oznake

80g

Katalog

Proizvajalec v

Avery Zweckform

473 izdelkov.
Avery Zweckform

Etikete Zweckform tudi v našem programu – enostavno označevanje

Etikete Zweckform so idealne za ročno pisanje in primerne za natis. Zaradi široke palete nalepk v programu zlahka najdemo primerno za čisto vsako aplikacijo. Z uporabo samolepilnih etiket Zweckform povečamo prepoznavnost registratorjev, zato bodo registratorji videti lepši in bolj u...

Več

Podkategorije

 • Etikete za označevanje

  Etikete so odlična rešitev za bolj organizirano delo doma ali v službi, zato je pomembno, da jih imamo vseskozi pri roki. Nudimo vam pestro izbiro etiket za označevanje dokumentov ali zvezkov od prozornih, barvnih do neon etiket. Etikete Avery Zweckform zagotavljajo kakovost in ugodno ceno, obenem pa lahko različne barvne etikete oblikujete s posebnimi brezplačnimi predlogami in programskimi rešitvami in jih tiskate po vaših željah, z njimi pa na enostaven način ločite različne dokumente. Neon etikete za označevanje lahko potiskate z vašimi podatki in so primerne kot opozorilne etikete ali za označevanje različnih paketov.

 • Univerzalne etikete

  Ne glede na to, ali potrebujete etikete za ročno pisanje, ali natisljive, vam široka paleta etiket Avery Zweckform omogoča pravo izbiro za vsako vašo aplikacijo.

 • Etikete za registratorje

  Etikete skrbijo za večjo razpoznavnost različnih vrst dokumentov, zvezkov ali ostalih stvari na delovnem mestu in doma, med najbolj priljubljenimi pa so zagotovo etikete za registratorje. So nepogrešljivi del v vsaki pisarni, saj zagotavljajo kakovostno označevanje in večjo preglednost, izbirate pa lahko med različnimi barvnimi etiketami z lepim izpisom, ki izredno povečajo čitljivost. Ne samo, da etikete polepšajo registratorje, ampak boste z njimi registratorje lažje ločili in prej našli posamezne papirje. Nudimo vam etikete za ozke registratorje in široke, odvisno od vaših želja in potreb, ne glede na izbiro pa vam zagotavljamo kakovost in ugodno ceno.

 • Identifikacija

  Identifikacijske priponke so izjemno priljubljene za različna skupinska srečanja, kjer se ljudje ne poznajo med seboj, priponke z imenipa na nek način zagotovijo hitrejše in uspešnejše spoznavanje. Nudimo vam različne vrste identifikacijskih priponk od priponk z mehanizmom, s katerim jih zataknete za obleko do samolepilnih, ki jih nalepite na obleko. Identifikacijske priponke so lahko različnih barv in dizajna s kakovostnim printom, ki zagotavlja obstojnost, imajo obliko pravokotnika, obenem pa so okolju prijazne. Prepričani smo, da boste z našimi priponkami poskrbeli za hitrejše in uspešnejše spoznavanje, ki bo pripomoglo k boljšemu druženju.

 • Prosojnice in folije

  Prosojnice so odlična rešitev, kadar želite predstaviti šolski projekt v učilnici ali pa potrebujete predstavitev v okviru vaše službe. V našem podjetju vam zagotavljamo kakovostne prosojnice za grafoskop s posebnim premazom, ki omogoča tiskanje bogatih in briljantnih barv, obenem pa zaradi hitrega vpijanja ni bojazni, da bi se črnilo razmazalo. Folije ne vsebujejo topil, nudijo pa vam možnost tiskanja iz podajalca papirja.

 • Označevanje osnovnih sredstev in lastnine

  Označevanje je nujen proces, ne glede na delo, ki ga opravljate, saj zagotavlja urejene stvari, ki omogočajo kakovostno, hitro in natančno delo. Ključni del označevanja so kakovostne nalepke za označevanje, s katerimi ločimo posamezne izdelke ali segmente in jih označimo. Odvisno od dela, ki ga opravljate in stvari, ki jih potrebujete pri delu, ločimo tudi etikete za označevanje. Izbirate lahko med srebrnimi etiketami, ki so primerne za različne elektronske komponente, zelo odpornimi nalepkami, ki so primerne za zunanjo uporabo in etiketami z izjemno močnimi lepili, ki jih lahko prilepite na kovinske, plastične, hladne ali vroče podlage.

 • Magnetne oznake

  Magnetne oznake so primerne tako za delo v pisarnah ali delavnicah kot opomin na potrebna opravila doma. So odlična rešitev v obliki opomnika, kaj je potrebno narediti in kdaj, njihova ključna prednost pa je, da jih lahko poljubno prestavljate in vedno znova uporabljate, ne glede na mesto. Magnetne oznake so primerne za uporabo na vseh kovinskih podlogah od belih tabel, oglasnih desk ali regalih ter pripomorejo k boljšemu delu v službi. Magneti za tablo so na voljo v različnih barvah in prepričani smo, da boste nad njimi navdušeni.

 • Za naslove- pisma, paketi

  Etikete so nujna stvar v vsaki pisarni, ki se ukvarja s pošiljanjem pisem ali paketov, saj zagotavljajo kakovostno pošiljanje. Etikete za pakete Avery Zweckform so na voljo po ugodni ceni in omogočajo varno dostavo paketov različnih velikosti, obenem pa jih lahko uporabljate tudi za poštne tulce ali škatle. Etikete za pisma so najbolj pomembna stvar v pisarni, obenem pa lepljenje vzame kar nekaj časa, zato je pomembno, da uporabljate prave etikete. Etikete s tehnologijo QuickPEEL omogočajo enostavnejšo možnost odstranjevanja etiket od podlage in hitrejše limanje na ovojnico, zato privarčujete pri času, obenem pa so etikete izjemno kakovostne.

 • Avdio - video proizvodi

  Z etiketami Avery Zweckform bodo vaši CD in DVD dobili unikaten izgled. Le-te so odlična rešitev za označevanje različnih stvari od zvezkov, albumov, registratorjev in ostalih pripomočkov v pisarni. Avery Zweckform je ena najbolj priljubljenih blagovnih znamk med etiketami, ki med drugim ponuja tudi etikete za CD in DVD. Etikete za CD so kakovostne etikete, ki jih nalepite na zgoščenko, oblikujete jih poljubno, z različnimi motivi v katerikoli barvi in jih enostavno nalepite na CD. Lahko pričarajo tudi odlična darila, saj poskrbijo za unikatnost in personaliziranost CD-jev, na katerih so shranjeni najlepši spomini vaših prijateljev ali družine.

 • Vizitke in kartonske predloge

  Vizitke oblikujete preprosto in hitro kar doma ali v pisarni. Brez zamudnega čakanja in visokih stroškov, tudi manjše število vizitk. Naše vizitke so na voljo s sijajnim ali mat premazom, izbirate pa lahko tudi med različnimi gramaturami papirja.

 • Proizvodi za kreativno ustvarjanje

  Folije za preslikavo na majice so namenjene vsem tistim, ki radi ustvarjajo sami, saj lahko s pomočjo računalnika in tiskalnika svoje spomine od sedaj natisnete tudi na oblačila. MyDesign so proizvodi, ki zagotavljajo oblikovanje daril ali drugih predmetov popolnoma enostavno. Folijo za preslikavo na majico enostavno nalikate na majico. Natiskano tkanino lahko perete na 30 stopinj. Poleg folij za preslikavo na majice imamo na voljo tudi etikete za steklenice, ki so primerne za vina in olja ter transparentne folije za dekoracijo luči, ogledal in ostalih steklenih površin v vašem domu.


Produktov na stran

Produktov na stran