Etikete za označevanje

Košarica  

Ni izdelkov

0,00 € Dostava
0,00 € Davek
0,00 € Cena skupaj

z DDV

Na blagajno

Obvestila:

Oznake

80g

Katalog

Dobavljivost v
Proizvajalec v

Etikete za označevanje

79 izdelkov.
Etikete za označevanje

Etikete so odlična rešitev za bolj organizirano delo doma ali v službi, zato je pomembno, da jih imamo vseskozi pri roki. Nudimo vam pestro izbiro etiket za označevanje dokumentov ali zvezkov od prozornih, barvnih do neon etiket. Etikete Avery Zweckform zagotavljajo kakovost in ugodno ceno, obenem pa lahko različne barvne etikete oblikujete s po...

Več

Podkategorije

 • Neon

  Uporabite neon etikete Avery Zweckform, če želite nekaj še posebej poudariti. Neon etikete potiskajte z vašimi podatki. Primerne so tudi kot opozorilne etikete ali za označevanje paketov. Preprosto prilepite in odstranite etiketo brez vidnih ostankov lepila.

 • Barvne

  Eden od načinov za doseganje urejenosti je, da za razvrščanje dokumentov uporabljate različne barvne etikete. Tako bo vsak zaposleni že na prvi pogled videl, kako so stvari organizirane. Univerzalne etikete so primerne za vse standardne vrste tiskalnikov. Z brezplačnimi Avery Zweckform predlogami in programskimi rešitvami je oblikovanje in tiskanje etiket res hitro in enostavno!

 • Prozorne

  Prodajate izdelke, ki so pakirani v lepo embalažo in želite, da bi tudi na prodajnih policah tako izgledali? Ne glede na velikost vašega izdelka, vam bo z uporabo Crystal Clear prozornih etiket to uspelo, saj le-teh skoraj ni opaziti. Dosegljive v različnih dimenzijah in oblikah.

 • Svetleče etikete

  Etikete imajo različne namene. Z njimi označujemo različne izdelke, z njihovo pomočjo so izdelki lepšega videza, obenem pa z etiketami poskrbimo, da je delo hitrejše, bolj kakovostno in natančno. Kakovostne svetleče etikete bodo vašim mapam, brošuram ali katalogom poudarile zunanji izgled, obenem pa zagotavljajo kvaliteten izpis. V kolikor želite, lahko brezplačno oblikujete etikete v Avery Zweckform programu za oblikovanje in tako poskrbite za unikaten izgled. Poleg svetlečih etiket vam nudimo tudi etikete za steklenice, ki so primerne za različne penine, vina in olja.

 • Posebne oblike

  Etikete so odlična rešitev, kadar želite označiti določen izdelek za promocijo/informiranje ali pa želite prilepiti določeno ceno na posamezen artikel. Prepričani smo, da boste z našimi kakovostnimi etiketami za označevanje Avery Zweckform poskrbeli za kakovostno označitev in odlično promocijo izdelkov, obenem pa imajo vse etikete FSC certifikat, ki zagotavlja, da je material iz preverjenih in zanesljivih virov. V naši ponudbi lahko izbirate med tremi barvami in dimenzijami okroglih etiket in verjamemo, da vas bodo navdušile, ne glede na to, katere boste izbrali. Avery Zweckform je znamka, ki zagotavlja kakovost in ugodno ceno.

 • Naravno rjave

  Etikete so nujen pripomoček v vsaki pisarni, saj je z njimi veliko lažje označevanje, obenem pa imamo stvari bolj pregledne in tako delo opravljajo veliko boljše, kakovostno in hitro. Etikete uporabljamo za označevanje različnih stvari, od škatel in paketov do registratorjev, CD-jev ter zvezkov. V ponudbi imamo pestro izbiro etiket, med katerimi so izjemno priljubljene naravno rjave etikete, ki so prijazne do okolja in izdelane iz 100% recikliranega materiala. Prepričani smo, da boste z našimi etiketami za tiskalnik izjemno zadovoljni in bodo printi ter barve kakovostni in dolgo obstojni. Avery Zweckform so etikete, ki vas bodo navdušile.

 • Za QR kode

  Etikete s QR kodami so zelo priljubljen pripomoček pri trženju, saj z njimi hitro povežete kupce z vašo spletno stranjo. QR kode naredite z generatorjem črtne kode z brezplačnim programom Design&Print Online.

 • Za cene

  Etikete v večini primerov uporabljamo za različno označevanje, s čimer zagotavljamo preglednost stvari in hitrejše ter bolj natančno delo, ne glede na to ali smo v pisarni, v skladišču ali doma. Med različnimi vrstami etiket so najboljše etikete za trgovine in skladišča etikete s katerimi poskrbimo za označevanje cen, obenem pa si zagotovimo preglednost. Etikete za cene so enostavne za uporabo ter zagotavljajo ročno pisanje, obenem pa so na ožjem delu brez lepila. Po etiketah lahko pišete z različnimi pisali.

 • Markirne

  Etikete, ki se lahko uporabljajo za mnogo stvari, saj lahko z njimi označujemo vse od registratorjev, map, različnih izdelkov do ovojnic in steklovine. V našem podjetju vam nudimo različne vrste etiket, med katerimi so izredno priljubljene markirne etikete, ki so idealna rešitev za označevanje terminov na različnih koledarjih doma ali v službi. Tako ne boste nikoli več zamudili na sestanek ali pozabili na pomembno obveznost. Okrogle markirne etikete so na voljo v različnih velikostih, odvisno od velikosti planerjev in koledarjev, izberete pa lahko tudi poljubno barvo. Markirne etikete zagotavljajo kakovost in ugodno ceno.


Produktov na stran

Produktov na stran