Označevanje osnovnih sredstev in lastnine

Košarica  

Ni izdelkov

0,00 € Dostava
0,00 € Davek
0,00 € Cena skupaj

z DDV

Na blagajno

Obvestila:

Oznake

80g

Katalog

Dobavljivost v
Proizvajalec v

Označevanje osnovnih sredstev in lastnine

91 izdelkov.
Označevanje osnovnih sredstev in lastnine

Označevanje je nujen proces, ne glede na delo, ki ga opravljate, saj zagotavlja urejene stvari, ki omogočajo kakovostno, hitro in natančno delo. Ključni del označevanja so kakovostne nalepke za označevanje, s katerimi ločimo posamezne izdelke ali segmente in jih označimo. Odvisno od dela, ki ga opravljate in stvari, ki jih potrebujete pri delu, ...

Več

Podkategorije

 • Srebrne

  Etikete za označevanje elektronskih komponent obsegajo kakovostne srebrne etikete, ki jih lahko prilepite na prenosne računalnike in s tem naredite močan vtis na različnih sestankih in druženjih. Etikete so poleg označevanja računalnikov primerne tudi za označevanje izdelkov za prodajo ali razstavo ter označevanje polic in map, obenem pa so odporne na olje, umazanijo, vlago in temperaturne razlike, tako da vam bodo dolgo služile. Zagotavljamo visoko kakovost in atraktiven srebrn izgled, obenem pa imajo vse etikete UL certifikat, zato smo prepričani, da boste z njimi zelo zadovoljni.

 • Zelo odporne

  Močne in trpežne - primerne tudi za zunanjo uporabo.

 • Močno lepilo

  Avery Zweckform TripleBond™ etiketei majo trikrat močnejši oprijem od običajnih etiket. Naj gre za kovinske ali plastične, hladne ali vroče podlage, ste lahko prepričani, da bo etiketa ostala na mestu.

 • Za zaščito in varovanje

  Etikete imajo odličen oprijem na različnih predmetih v pisarni, kot so računalniki, stoli, mize, omare in drugo. S pravilno označenimi predmeti je inventura osnovnih sredstev resnično preprosta in hitra. Oblikujte in natisnite si jih s pomočjo brezplačnih programov Avery Zweckform.

 • Za kable

  Te etikete so odlična rešitev za hitro prepoznavanje in urejanje kablov računalnikov, monitorjev in telefonov ter drugih elektronskih naprav v pisarni in doma.

 • Kontrolne etikete

  Vsak poskus nepooblaščenega ravnanja z etiketo je dobro viden - etikete so predhodno zasekane in se pri odstranitvi strgajo, kar onemogoča prestavljanje.

 • Etikete za zmrzovalnike

  Etikete so primerne za lepljenje na zamrznjene izdelke, če so zamrznjeni do največ -20 °C. Shranjevanje je lahko v temperaturnem območju od -50 °C do +70 °C.

 • Papirne etikete s super močnim lepilom

  Bele papirne etikete s super močnim lepilom imajo bistveno močnejši oprijem kot ostale univerzalne etikete. Zaradi izredno močnega lepila so etikete še posej primerne za označevanje proizvodov, osnovnih sredstev in izdelavo opozorilnih oznak v zaprtih prostorih. 


Produktov na stran

Produktov na stran