Registratorji samostoječi

Košarica  

Ni izdelkov

0,00 € Dostava
0,00 € Davek
0,00 € Cena skupaj

z DDV

Na blagajno

Obvestila:

Oznake

80g

Katalog

Dobavljivost v
Proizvajalec v

Registratorji samostoječi

5 izdelkov.
Registratorji samostoječi

Registrator za kakovostno shranjevanje listov

Registrator je visoko kakovostna rešitev za shranjevanje različnih listov in prozornih map, ki jih potrebujete za službo ali domačo uporabo. Registratorji so primerni za liste v velikosti A4, seveda pa je možno v mape shranjevati tudi manjše skice, zapiske ali kaj podobnega. Vsak registrator ima zašč...

Več

Podkategorije

  • Široki

    Registrator je visoko kvaliteten pripomoček za shranjevanje listov v velikosti A4, ki poskrbi, da imate liste urejene in vseskozi veste, kje jih lahko najdete. V naši ponudbi lahko najdete pisane registratorje v različnih barvah s kovinsko zaščitno letvico na spodnjem robu in kovinsko zaponko. Na zadnji strani je registrator dovolj širok, da je na njem pvc žepek za vstavljanje etiket, s katerim lahko napišete katere teme imate v posameznem registratorju. Registrator lahko uporabljate doma ali v službi in verjamemo, da bo vaše delo veliko bolj organizirano, s tem pa tudi bolj kakovostno in uspešno.

  • Ozki

    Registrator je pripomoček, ki je nujen v vseh pisarnah, izjemno uporaben pa je tudi doma, bodisi za domače delo ali šolsko obvezne otroke. Registrator je namenjen za shranjevanje listov velikosti A4 in s tem zagotavlja urejenost papirjev in posledično vašega dela, ki prinaša boljše rezultate v službi in prihranek časa. V naši ponudbi imamo ozke registratorje in široke, odvisno od vaših želja in potreb, v različnih barvah. Izdelani so iz trde lepenke, zunanje del registratorja pa je prekrit s PVC prevleko. Vsak registrator ima na spodnjem kovinsko zaščitno letvico in kovinsko zaponko.