Registratorji v ovoju

Košarica  

Ni izdelkov

0,00 € Dostava
0,00 € Davek
0,00 € Cena skupaj

z DDV

Na blagajno

Obvestila:

Oznake

80g

Katalog

Dobavljivost v
Proizvajalec v

Registratorji v ovoju

13 izdelkov.
Registratorji v ovoju

Registratorji so nujen pripomoček v vsaki pisarni

Registratorji slovenskega proizvajalca Ekocart so kakovosten in izjemno ugoden pripomoček za delo v pisarnah v službi ali za domačo uporabo šolsko obveznih otrok in odraslih oseb. V naši ponudbi na spletni strani imamo registratorje dimenzij A4, ki so izjemno močni in kvalitetni ter primerni za v...

Več

Podkategorije

  • Široki

    Registratorji v ovoju so kakovosten pripomoček, ki služi za urejanje listov v velikosti A4 doma ali v službi ter zagotavlja urejenost vaših dokumentov in tako hitrejše in bolj kakovostno delo. V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi registratorji v škatlah, od ozkih do širokih v različnih barvah. Registrator in ovoj sta lahko v enaki barvi, lahko pa se odločite in imate registrator ene barve in ovoj druge barve. Registratorji v ovoju so odlični za shranjevanje na policah, lahko jih imate več skupaj, vaši dokumenti pa bodo s tem urejeni in popolnoma na varnem.

  • Ozki

    Registratoji v ovoju so nepogrešljiv pripomoček v pisarni ali doma, kjer se ukvarjate s shranjevanjem večjega števila listov in želite boljšo urejenost le-teh. Registratorji za dokumente so izdelek slovenskega proizvajalca, izjemno kakovostni in posledično uporabni več let. Registratorji v ovoju so ozki in na voljo v različnih barvah od rdeče, rumene, vijola, modre, zelene in natur barve. V kolikor želite večjo urejenost vašega dela ter varno shranjevanje različnih dokumentov, so registratorji v ovoju idealna rešitev za vas. Ovoj je lahko v enaki barvi kot registrator ali v drugi.


Produktov na stran

Produktov na stran