SKLADIŠČE IN PAKIRANJE

Košarica  

Ni izdelkov

0,00 € Dostava
0,00 € Davek
0,00 € Cena skupaj

z DDV

Na blagajno

Obvestila:

Akcije

» Vsi

Oznake

80g

SKLADIŠČE IN PAKIRANJE

17 izdelkov.
SKLADIŠČE IN PAKIRANJE

Pakiranje izdelkov na domu – hitro, enostavno in kakovostno

Pakiranje izdelkov na domu je marsikomu v veliko breme, saj porabi ogromno časa, obenem pa se stvari med skladiščenjem in pakiranjem zaradi neprimernih materialov poškodujejo. Z našimi kakovostnimi pakirnimi materiali vam bo pakiranje izdelkov na domu v užitek, saj boste z njim opravili...

Več

Podkategorije

 • Numeratorji in pripomočki

  Numeratorji za cene so ročne naprave za označevanje izdelkov Z njimi je značevanje cen enostavno, efektivno in kvalitetno.  Izbirate lahko med enovrstičnimi in dvovrstičnimi numeratorji s katerimi označite izdelek s ceno, datumom ali kodo.

 • Mehurčkasta folija

  Mehurčkasta folija – zaščitite svoje izdelke med transportom

  Mehurčkasta folija je izjemno priročen izdelek v vsakem domu ali delavnici, ki se ukvarja z občutljivimi materiali, ki se lahko hitro razbijejo, polomijo ali odrgnejo. Zaščitna folija z zračnimi mehurčki poskrbi, da je pakiranje in transport izdelkov izjemno enostaven in varen, s tem pa stranka dobi izdelke nepoškodovane. V kolikor ste izdelke pakirali zgolj v kartonske škatle vam bo folija z zračnimi mehurčki spremenila življenje in verjamemo, da vam bodo stranke izjemno hvaležne. Nudimo vam različne velikosti mehurčkastih folij po ugodni ceni, zato nas kontaktirajte in naročite svojo zaščitno folijo z zračnimi mehurčki. Mi smo pravi naslov za vas.

 • Lepilni trakovi IN lepilci

  Močan lepilni trak za kakovostno zavijanje in pakiranje

  Močan lepilni trak je kvaliteten in priročen izdelek, ki ga uporabljajo predvsem tisti, ki veliko pakirajo, naj si bo to doma ali v pisarni. V kolikor se ukvarjate s težkimi predmeti je pomembno, da izberete dovolj močan lepilni trak za pakiranje, ki je kvaliteten in zanesljiv ter dolgotrajen. Poleg različnih vrst trakov vam nudimo tudi samolepilni trak na odvijalcu, ki poenostavi zavijanje in ga naredi hitrejšega. Prepričani smo, da boste z našimi močnimi lepilnimi traki za pakiranje izjemno zadovoljni obenem pa imajo naši lepilni trakovi lepilo brez topil, so odporni na vremenske vplive in so neslišni, kar pomeni, da imajo nizko raven hrupa in so primerni za uporabo tudi tam, kjer je potrebno delati brez odvečnega hrupa.

 • Stretch folija

  Stretch folija za ovijanje palet in paketov. Namenjena je za zaščito izdelkov pred umazanijo in zaščito med transportom.

 • Samolepilne vrečke za dokumente

  Samolepilna vrečka za dokumente, ki jo nalepite za paket

  Samolepilna vrečka za dokumente je idealna rešitev za vse, ki pošiljate različne vrste dokumentov skupaj s paketom, saj želite, da jih naslovnik dobi istočasno. Vrečke s samolepilnim zapiranjem so primerne tako za pošiljanje dobavnic, računov, garancijskih listov ali navodil za uporabo, pri katerih je pomembno, da so poslani skupaj s paketom, s tem pa se rešite tudi dodatnih stroškov za pošiljanje. Samolepilne vrečke – žepki za dokumente se enostavno in kakovostno prilepijo na vse vrste embalaž, zato ni bojazni da bi se odtrgale ali odlepile. Samolepilne vrečke za dokumente so prozorne, tako da lahko takoj vidite, za katero vrsto dokumenta gre in prepričani smo, da vas bodo s svojo uporabnostjo navdušile.

 • Kartonska embalaža

  Kartonske škatle za selitev – hiter in enostaven transport

  Kartonske škatle za selitev so izjemno priročne, obenem pa primerne za organizirano pospravljanje. V kolikor ste se že kdaj selili verjetno veste, kako zapleteno in dolgotrajno je zbiranje vseh stvari in predvsem kako pomembno je, da veste kje imate določene stvari, da jih ob selitvi lahko takoj najdete. Kartonaste škatle za shranjevanje poskrbijo tako za varen transport kot za to, da ob vselitvi takoj najdete stvari, ki jih potrebujete, na škatle lahko tako napišete kaj je v njih in se izognete nepotrebnemu iskanju. Nudimo vam male in velike kartonske škatle, odvisno od tega, kaj boste shranjevali v njih. Kartonske škatle za selitev vam bodo olajšale delo, obenem pa so na voljo po strankam izjemno prijazni ceni. Navadne kartonske škatle pogosto pridejo prav pri arhiviranju.

 • Transportni vozički

  Ročni transportni vozički se uporabljajo za enostaven transport težjih predmetov.

 • Ovojni papir

  Ovojni embalažni papir je primeren za zavijanje ali kot polnilo paketov.

 • Polnila

  Zaščitite svoje pošiljke z našimi polnili za pakiranje. Naš izbor visokokakovostnih materialov, vključno s peno, papirjem ter folijo z mehurčki, bo poskrbel, da bodo vaši izdelki med pošiljanjem ostali na svojem mestu in prispeli nepoškodovani.

 • Gradbena folija
 • KARTONSKI TULCI

  Kartonski tulci s pokrovčki.


Produktov na stran

Produktov na stran