Univerzalne etikete

Košarica  

Ni izdelkov

0,00 € Dostava
0,00 € Davek
0,00 € Cena skupaj

z DDV

Na blagajno

Obvestila:

Univerzalne etikete

There are no products in this category
Univerzalne etikete

Ne glede na to, ali potrebujete etikete za ročno pisanje, ali natisljive, vam široka paleta etiket Avery Zweckform omogoča pravo izbiro za vsako vašo aplikacijo.

Več

Podkategorije

 • Univerzalne etikete

  Olajšajte si delo in uporabljajte večnamenske etikete, ki so primerne tudi za uporabo v kopirnih strojih. To je samo ena od prednosti, ki jih nudijo večnamenske etikete, in ki vam zogotavlja, da imate vedno pri roki pravo etiketo

 • Reciklirane univerzalne etikete

  Ali že uporabljate okolju prijazne izdelke? Če delate v do okolja prijaznem podjetju, boste želeli biti prepričani, da delate vse za varstvo okolja. Z Avery Zweckform univerzalnimi etiketami iz recikliranega materiala boste naredili velik korak k uresničitvi tega cilja. Narejene so iz 100 % recikliranega papirja in so tudi pakirane v recikliran karton.

 • Odstranljive univerzalne etikete

  Te odstranljive etikete so idealne za pisanje navodil ali začasne opombe. Enostavno natisnite sporočilo na etiketo in jo prilepite na vidno mesto. Ko je sporočilo prebrano, ali ni več potrebno, ga preprosto odstranite. Etiketa ne bo pustila nobenih ostankov. Lahko pa ste prepričani, da bo etiketa ves čas ostala prilepljena. Ko je sporočilo prebrano, ali ni več potrebno, ga preprosto odstranite. Etiketa ne bo pustila nobenih ostankov. Lahko pa ste prepričani, da bo etiketa ves čas ostala prilepljena.

 • Univerzalne etikete A5

  Avery Zweckform univerzalne etikete na formatu A5 so primerne za tiskanje z vsemi običajnimi tiskalniki in fotokopiranje. Idealne so za tiskanje manjših naklad, zagotovljeno je tiskanje brez zastojev, imajo 55 % boljši oprijem na različnih podlagah in ponujajo pravo rešitev za različne namene.

 • Etikete za matrične tiskalnike

  Večina sodobnih naprav danes tiska etikete na formatu A4. Pa vendar v številnih podjetjih še vedno uporabljate matrične tiskalnike. Avery Zweckform etikete za matrične tiskalnike so idealne za neprekinjeno tiskanje.

 • Etikete za označevanje

  Avery Zweckform večnamenske etikete ustvarijo red v zelo kratkem času in poskrbijo za preglednost. Na vse večnamenske etikete lahko pišete z roko. Uporabite to preprosto in cenovno ugodno metodo za organiziranje vaše pisarne.