AveryZweckform

Košarica  

Ni izdelkov

0,00 € Dostava
0,00 € Davek
0,00 € Cena skupaj

z DDV

Na blagajno

Obvestila:

Oznake

80g

AveryZweckform

There are no products in this category
AveryZweckform

Foto print papir – s pomočjo likalnika do personaliziranih majic

Foto print papir je kakovosten transferni papir, na katerega lahko natisnete svoj najljubši motiv, sliko ali besedilo in ga s pomočjo likalnika prenesete na bombažno majico različnih barv. Foto print papir je primeren za tiskanje z inkjet tiskalniki, foto papir pa je na voljo v vel...

Več

Podkategorije

 • Inkjet foto papir

  Foto papir je kakovosten papir za tiskanje, ki vam omogoča da natisnete kvalitetne fotografije, ki vas bodo spominjale na vaše najlepše dogodke v življenju. Foto papir velikosti A4 je primeren za inkjet tiskalnike, površina je visoko sijajna, premaz enostranski, obenem pa gre za premium kvaliteta papirja. Foto papir ne zagotavlja zgolj kakovosti, ampak tudi izjemno ugodno ceno, obenem pa je okolju prijazen, saj je beljen brez klora. V kolikor želite kakovostno tiskanje različnih fotografij je foto papir odlična rešitev, ne glede na to, ali ga potrebujete za delo v službi ali doma. 

 • Inkjet mat papir

  Mat papir za fotografije je foto papir z visoko kakovostnim premazom, kar zagotavlja dolgo obstojnost barv in s tem kvaliteten print. Mat papir za fotografije v naši ponudbi je primeren za vse vrste inkjet tiskalnikov, njegova prednost pa je v tem, da se posuši takoj po tiskanju in se ne razmaže. Mat papir je odličen za tiskanje fotografij in slik z visoko ločljivostjo, seveda pa lahko z njim tiskate tudi ostale fotografije za službo ali doma, odvisno od vaših potreb in želja. Papir za tiskanje ima obojestranski premaz, obenem pa je okolju prijazen papir, saj je beljen brez klora.

 • Univerzalni papir

  Papir je pripomoček, brez katerega težko opravljamo delo v pisarnah ali doma, zato je pomembno, da je vseskozi pri roki, obenem pa mora biti kvaliteten in zanesljiv. Papir za tiskanje je večnamenski papir, ki zagotavlja zanesljivost in kakovosten nanos barv, površina je satensko mat ter tako primerna za vse vrste barvnih tiskalnikov. Papir lahko uporabljate za kopiranje različnih zvezkov in zapiskov za šolsko obvezne otroke ali za tiskanje dokumentov, elektronskih sporočil ali drugih stvari za službo ali prosti čas. Zagotavljamo kakovosten papirpo ugodni ceni v velikosti A4, ki ga najdete na naši spletni strani.

 • Papir za barvne laserske tiskalnike

  Foto papir za laserski tiskalnik je visoko kakovosten papir, ki zagotavlja odlične rezultate tiskanja fotografij in je primeren tako za navadno printanje za šolo ali delo, kot tudi izjemno kakovostne printe z visokim sijajem in odpornostjo proti vročini. Barvni papirji zagotavljajo različne možnosti tiskanja, vsem papirjem pa je skupno, da je nanos barv izjemno kvaliteten, zato so naši papirji za tiskanje izredno priljubljeni in jih uporabljajo vsi od otrok do odraslih oseb, doma ali v službi. V kombinaciji s kakovostnim laserskim tiskalnikom vam foto papir za laserski tiskalnik zagotavlja izjemno kakovost, nad katero boste navdušeni.