Registratorji

Košarica  

Ni izdelkov

0,00 € Dostava
0,00 € Davek
0,00 € Cena skupaj

z DDV

Na blagajno

Obvestila:

Akcije

» Vsi

Oznake

80g

Katalog

Dobavljivost v

Registratorji

63 izdelkov.
Registratorji

Registratorji v škatli – na voljo v različnih barvah in dimenzijah

Registratorji prinašajo zelo dobrodošlo pomoč pri arhiviranju različnih dokumentov. Uporabni so tako doma, kot tudi na delovnem mestu. V grobem jih delimo na tiste v škatli in na samostoječe, veliko možnost izbire pa imamo pri iskanju želene dimenzije in barve. Zahvaljujoč pisani...

Več

Podkategorije

 • Registratorji samostoječi

  Registrator za kakovostno shranjevanje listov

  Registrator je visoko kakovostna rešitev za shranjevanje različnih listov in prozornih map, ki jih potrebujete za službo ali domačo uporabo. Registratorji so primerni za liste v velikosti A4, seveda pa je možno v mape shranjevati tudi manjše skice, zapiske ali kaj podobnega. Vsak registrator ima zaščitno letvico na spodnjem robu in luknjo na hrbtnem delu. Skrbimo za naravo, zato imamo v ponudbi tudi Forpus A4 registratorje, ki so izdelani iz recikliranega kartona, obenem pa nudimo tudi registratorje v škatli. V kolikor želite, da so vaši pomembni listi varno shranjeni, vam priporočamo nakup registratorja, ki ga najdete na naši spletni strani po ugodni ceni.

 • Registratorji v ovoju

  Registratorji so nujen pripomoček v vsaki pisarni

  Registratorji slovenskega proizvajalca Ekocart so kakovosten in izjemno ugoden pripomoček za delo v pisarnah v službi ali za domačo uporabo šolsko obveznih otrok in odraslih oseb. V naši ponudbi na spletni strani imamo registratorje dimenzij A4, ki so izjemno močni in kvalitetni ter primerni za večletno uporabo. V registratorje lahko vlagamo različne prozorne mape, kamor shranjujemo pomembne liste in zapiske in jih tako združimo v pregledno celoto. Registratorji so na voljo po izjemno ugodni ceni, izbirate pa lahko med različnimi barvami, od rdeče, rumene, viola, modre do zelene in natur barve.

 • Pregradni kartoni

  Pregradni kartoni zagotavljajo ločevanje in pregled

  Pregradni kartoni so narejeni iz recikliranega kartona in prijazni do okolja, obenem pa zagotavljajo ločevanje v registratorjih in različnih mapah. S pomočjo pregradnih kartonov za registratorje v različnih barvah lahko ločite pomembne teme znotraj registratorja in si zagotovite preglednejše in bolj organizirano delo, ki bo prineslo boljše in hitrejše rezultate. Pregradne kartone v A4 velikosti nudimo v osmih pastelnih barvah s katerimi boste na enostaven način ločili dokumente in gradivo, ter boste v vsakem trenutku vedeli, kje iskati določene stvari. V naši spletni ponudbi vam nudimo kakovostne pregradne kartone po izjemno ugodni ceni in prepričani smo, da vas bodo navdušili in bodo postale nepogrešljiv del vsake pisarne.

 • Dodatki za registratorje

  Samolepilni trak in ostali dodatki za registratorje

  Samolepilni trak za shranjevanje dokumentov v registratorje ne sme manjkati v nobeni pisarni, naj si gre za službeno ali domačo, kjer imate veliko dela z različnimi papirji. Je enostaven za uporabo in vam olajša shranjevanje dokumentov. Poleg samolepilnega traku, kjer razpored lukenj omogoča shranjevanje v različne vrste map ali registratorjev je pomembna tudi dodatna oprema kot je etiketa, ki je hrbtni vložek za registrator in na katero napišete, kaj v njej shranjujete ali arhivska pvc sponka za papir, s sredinsko ojačitvijo za arhiviranje luknjanega gradiva. Vsa oprema za registratorje je izjemno kakovostna in v naši spletni ponudbi na voljo po ugodni ceni.


Produktov na stran

Produktov na stran