Fotokopirni papir

Košarica  

Ni izdelkov

0,00 € Dostava
0,00 € Davek
0,00 € Cena skupaj

z DDV

Na blagajno

Obvestila:

Akcije

» Vsi

Oznake

80g

Katalog

Dobavljivost v

Fotokopirni papir

111 izdelkov.
Fotokopirni papir

Fotokopirni papir A4 – na voljo beli in v pisanih barvah

Fotokopirni papir A4 je primeren za fotokopiranje, lasersko ter in jet printanje in za vsakodnevno uporabo. Univerzalni fotokopirni papir se lahko uporablja za vse vrste tiskalnikov in printerjev, na voljo pa je v beli in drugih pisanih barvah, ki jih izberemo odvisno od namena uporabe. Vi...

Več

Podkategorije

  • Barvni papir

    Barvni papir za tiskanje – idealna izbira za ustvarjanje!

    Barvni papir formata A4 zahvaljujoč svoji visoki kakovosti omogoča visoko ločljivost in odlično kvaliteto tiskanja, primeren pa je tako za uporabo v pisarnah, kot tudi za barvno fotokopiranje in tiskanje ter za osebno uporabo. Radi ustvarjate? Ustvarjajte z barvnim papirjem preverjenih blagovnih znamk PAPERLINE in FAVINI, ki je v spletni trgovini Biroteka.si na voljo z odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo. Izberite barvo po vašem okusu!

  • Bel papir

    Papir za tiskanje – namenjen pisarniški in domači rabi

    Papir za tiskanje, uporaben za vse vrste tiskalnikov in namenjen vsakodnevni pisarniški ali domači rabi. Za kakovostno tiskanje je še posebej pomembna izbira kakovostnega papirja, sicer izpisi ne bodo kakovostni in jasno vidni. Papir formata A4 je najpogosteje uporabljen za izpis najrazličnejših dokumentov, zato v vaši pisarni ne bi smel manjkati. Čeprav se v pisarnah s tovrstnimi opravili srečujete vsak dan, ne pozabite, da so tudi tiskovine ogledalo vašega podjetja. Ugodno ponudbo fotokopirnega papirja za tiskanje najdete v spletni trgovini Biroteka.si.

  • Večnamenski papir

    Katero vrsto papirja izbrati? Izberite Fabriano papir!

    Danes imamo možnost izbire med različnimi vrstami papirja, pri čemer je kakovost med drugim odvisna tudi od proizvajalca. Barvni papir za tiskanje Fabriano ima originalen vodni žig, proizvajalec pa ga trgu nudi že vse od leta 1899. Proizveden je iz 100% čiste celuloze in je idealen za laserski in inkjet tisk. Če iščete najprimernejšo vrsto papirja za obvestila, dopisovanje in predstavitve, je Fabriano prava izbira. Na voljo je tudi v spletni trgovini Biroteka.si, kjer najdete vse, kar potrebujete za nemoteno delo v pisarnah in v domačem okolju.


Produktov na stran

Produktov na stran