PAKIRNE VREČKE

Košarica  

Ni izdelkov

0,00 € Dostava
0,00 € Davek
0,00 € Cena skupaj

z DDV

Na blagajno

Obvestila:

Oznake

80g

PAKIRNE VREČKE

There are no products in this category

Večnamenske pakirne vrečke iz plastike, papirja ali natrona. Vrečke so samolepilne ali z zapiranjem na zadrgo (ZIP vrečke), več različnih dimenzij in gramaž.

Več

Podkategorije

 • Plastične ZIP vrečke

  Vrečke z zadrgo oz. ZIP vrečke so izdelane iz močne LDPE folije, vrečke se lahko uporabljajo za pakiranje ali shranjevanje živil ali drugih stvari. Vrečke so seveda večnamenske in so zato zelo praktične. Pakirne vrečke so odporne tudi na zmrzovanje.

 • Papirnate ZIP vrečke

  Vrečke z zadrgo oz. ZIP vrečke so izdelane iz kakovostnega papirja, vrečke se lahko uporabljajo za pakiranje ali shranjevanje živil ali drugih stvari. Vrečke so seveda večnamenske in so zato zelo praktične. Pakirne vrečke so odporne tudi na zmrzovanje.

 • LDPE samolepilne vrečke

  Vrečke z lepilnim trakom so primerne za pakiranje, shranjevanje ali prenašanje stvari. Vrečke so enostavne in praktične za uporabo; trak na lepilu enostavno odlepimo in vrečko zapremo. Izdelane so iz polietilenske folije LDPE, ki daje še posebno lep in estetski videz vloženemu materialu. Vrečke lahko uporabljate v industriji, gospodinjstvu, pisarni ali v prostem času. Zelo primerne so za pakiranje tekstilnih izdelkov, revij in podobnih izdelkov. 

 • Papirnate vrečke

  Vrečke so izdelane iz papirja/natrona, vrečke se lahko uporabljajo za pakiranje ali shranjevanje živil ali drugih stvari. Vrečke so seveda večnamenske in so zato zelo praktične.