Uničevalniki dokumentov

Košarica  

Ni izdelkov

0,00 € Dostava
0,00 € Davek
0,00 € Cena skupaj

z DDV

Na blagajno

Obvestila:

Akcije

» Vsi

Oznake

80g

Katalog

Dobavljivost v

Uničevalniki dokumentov

229 izdelkov.
Uničevalniki dokumentov

Uničevalec papirja in drugih dokumentov – naj bo koš za smeti prazen

Uničevalec dokumentov lahko uporabljamo doma, kot tudi v pisarnah. Omogoča nam razrez papirja in bančnih kartic ter zlasti v pisarnah pripomore k bolj praznim košem za smeti. Pomembni podatki hitro zaidejo v neprave roke, zato uničevalec dokumentov ne bi smel manjkati v nobenem...

Več

Podkategorije

 • Manjši uničevalniki

  Uničevalniki papirja in dokumentov, prenosni za domačo uporabo

  Uničevalniki papirja za enostavnejši razrez dokumentov in bančnih kartic. So vaši koši vedno do vrha polni? Pričnite uporabljati napravo, ki vam bo pomagala pri uničevanju papirja. Za domačo uporabo in za manjše pisarne lahko izberete prenosne z ročajem, ki jih zlahka prestavite na želeno mesto. Ohišje naprav je stabilno, delovanje pa povsem brezhibno (naprave imajo tudi funkcijo vzvratnega pogona). V spletni trgovini Biroteka.si so na voljo vrhunski uničevalniki papirja, vsestranski za uporabo. Poskrbeli smo tudi za ugodno ceno!

 • Večji uničevalniki

  Uničevalnik s stabilnim ohišjem za enostavno uničevanje dokumentov

  Uničevalnik je namenjen uporabi doma ali v pisarni in nam omogoča hitro ter enostavno uničevanje dokumentov, še preden le-ti zaidejo v neprave roke. Naprave odlikujejo stabilna ohišja in avtomatska funkcija vklopa/izklopa. S profesionalnim uničevalcem dokumentov bo vaš koš prazen, vaše skrbi pa popolnoma odveč, saj bo tveganje, da bi prišlo do zlorabe zaupnih podatkov, praktično odpravljeno. Uničevalnik ne sme manjkati v nobeni pisarni, zagotovo pa vam bo prišel prav tudi doma! V spletni trgovini Biroteka.si lahko izbirate med različnimi napravami, ki vam bodo olajšale pisarniško delo.

 • Potrošni material

  Uničevalec dokumentov v akciji – izkoristite ugodno ceno

  Uničevalec dokumentov v akciji predstavlja odlično priložnost za prihranek pri nakupu rezalnika – uničevalca papirja. Izbirajte med pestro ponudbo velikih in majhnih uničevalcev dokumentov v akciji, ki so namenjeni uporabi v podjetjih oziroma pisarnah, pa tudi domači uporabi. V spletni trgovini Biroteka.si so cene sedaj še posebej ugodne. Izognite se tveganju, da bi zaupni podatki prišli v napačne roke – dokumente uničite še pravočasno!


Produktov na stran

Produktov na stran